Ga naar de inhoud

Kom 25 november naar de Energiemarkt in Beilen

De energiemarkt is voorbij! Lees hier hoe het was.

Ben je geïnteresseerd in energiebesparing en het verlagen van je energierekening? Kom dan langs op de Energiemarkt van Duurzaam Beilen op zaterdag 25 november! Het diverse programma behandelt allerlei verschillende aspecten van energiebesparing, en je komt meer te weten over onze duurzame inkoopactie!

Datum en locatie

Standhouders

De volgende organisaties zullen aanwezig zijn met een stand/kraampje, waar je informatie kunt krijgen: gemeente Midden-Drenthe, Drents Energieloket, Energie VanOns, Drentse KEI, Drentse Energiecoaches, Woonservice, coöperatie Project De Mussels, en natuurlijk Duurzaam Beilen zelf.

Er zullen ook bedrijven uit de verduurzamingsbranche aanwezig zijn: Zonne-Energie Noord-Nederland, Lubben Isolatie, Koeltechniek Ten Napel, Nijboer Installatie, en Ratering Isolaties.

Presentaties

Tussen 13:00 en 14:00 worden de volgende presentaties gegeven:

  • Duurzaam Beilen: Wat doet een energiecoöperatie zoal?
  • De Mussels: Meer informatie over het drijvende zonnepark op de zandwinplas aan de Beilervaart, dat deels in handen is van lokale coöperaties.
  • Prijsuitreiking scholierenwedstrijd door burgemeester Jan Zwiers.

Aanmelden

Meld je aan voor de Energiemarkt. Zo kunnen we je op de hoogte houden van de laatste wijzigingen in het programma en krijgen we een beter beeld van hoeveel mensen we kunnen verwachten. Niet aangemeld maar toch langskomen? Ook prima!

Aanmelden Energiemarkt
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam

Bovenstaande informatie is onder voorbehoud van wijzigingen.

Wil uw bedrijf of organisatie ook een stand of presentatie verzorgen op de energiemarkt, maar zijn we per abuis vergeten u uit te nodigen? Neem dan even contact op met bestuur@duurzaambeilen.nl!