Ga naar de inhoud

Voorjaarsvoordeel bij Energie VanOns

Voor wie overweegt om over te stappen naar onze partner Energie VanOns, is dit hét moment. Wie overstapt tussen 15 mei en 15 juni, profiteert een jaar lang van extra gunstige stroom- en gastarieven.

De actie geldt ook als je al klant bent van Energie VanOns, en in die periode een vast contract afsluit voor 1 jaar, of een bestaand vast contract verlengt.

Overigens is overstappen ook zonder deze korting goed voor de portemonnee: Energie VanOns is op dit moment gemiddeld € 22,30 goedkoper dan andere leveranciers. Zie deze afbeelding voor de volledige tariefvergelijking.

Door over te stappen naar Energie VanOns steun je Duurzaam Beilen, waardoor de opbrengsten van de energietransitie lokaal besteed worden, en niet in de zakken van buitenlandse investeerders verdwijnen. En wist je al dat je op die manier stroom krijgt van het drijvende zonnepark De Mussels? Lokaler kan het bijna niet!

Bekijk de actievoorwaarden, en ga naar duurzaambeilen.nl/energie om in een paar minuten online je overstap te regelen. Ben je al klant? Log dan in op Mijn VanOns om je contract om te zetten naar een 1-jaar vast contract met Voorjaarsvoordeel.

Energie VanOns Voorjaarsvoordeel: korting op 1-jaar vast!